Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » Hoxter

Hoxter

Zavedamo se, kaj počnemo

Tesno sodelujemo z proizvajalci in dolgoletne izkušnje pri razvoju in oblikovanju tehnologije kaminov in peči, nas ustvarja v prave strokovnjake. Visoki standardi, ki jih ustvarjamo sproti nam dajo velik izziv za prihodnje inovacije. Zahvaljujoč temu lahko menimo, da so naši izdelki trenutno najboljši. Ponosni smo, da naše inovativne rešitve prispevajo k tehnološkemu razvoju v celotni industriji kaminov in peči.

Najboljša tehnologija se začne s podrobnostjo

Tudi najmanjši del ima svoj točen prostor in namen. Ustvarili smo visoko kakovostne izdelke po zaslugi uporabe visoko kakovostnih materialov in kvalitetnega in natančnega človeškega dela. Osredotočeni smo na potrebe uporabnika in natančno tehnično izvedbo. Zato izdelki Hoxter izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in nudijo maksimalno udobje uporabnika.

Vaše zaupanje je naša dolžnost

Mi prevzemamo polno odgovornost za naše izdelke. Lahko se zanesete na našo tehnično podporo in storitev v primeru nakupa novega izdelka ali popravilo rabljenega. Mi vam lahko pomagamo izbrati primeren izdelek za rešitev ogrevanja vaše hiše. Naša prodajna mreža je ustvarjena iz usposobljenih pečarskih strokovnjakov, ki zagotavljajo popolno in kompleksno rešitev in visok standard vgradnje kaminov in peči.

 

 

Delovne vrednote

Polarni medved je specialist za akumulacijo energije. Medved shrani energijo iz hrane tako, da jo kasneje efektivno uporabi. Ta žival se fizično pripravi, da lahko preživi neugodne razmere.

Simbol HOXTER vrednot

Polarni medved je simbol in nosilec HOXTER vrednot. Žival dosega svoje cilje z neizmerno vztrajnostjo, prilagaja se obstoječim razmeram in je popolnoma sposoben upravljanja svoje  toplotne energije.