Kamini Golob Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » HETA

Peči in kamini HETA

Naši sedaj zelo kvalitetni ponudbi kaminov in peči se je sedaj pridružil še Danski proizvajalec peči in kaminov HETA. To so zelo kvalitetni izdelki, ki jih odlikuje, ekonomičnost, majhna poraba, polno in čisto izgorevanje in dovršena in kvalitetna izdelava.

Heta ima svojo filozofijo:

-izdelano na Danskem. Vse peči in kamini so oblikovani in izdelani v Lemvig Danska. Heta je odličen in tudi danski dizajn za vse uporabnike.

-skrbimo za okolje. Heta peči so pri izgorevanju med najbolj čistimi v Evropi. Vse peči so testirane po zahtevah Evropskih norm in tudi Danski, Norveški in Nemški zahtevah.

-zmanjšanje emisij. Z posebnim in unikatnim oblikovanim in izdelanim kuriščem je CO2 neškodljiv in pršanji delci so reducirani na minimum.

-visoka toplotna izkoriščenost. Vse Heta peči imajo zelo visok toplotni izkoristek, tako da dobite več iz lesa in vse nastale pline zgorijo preden pridejo v dimnik.

-garantiramo dobro kvaliteto. Vse peči so inšpekcijsko pregledane preden zapustijo tovarno. Dobite pa tudi 5 let Heta garancije.

-vaš osebni stil. vse peči so izdelane iz kovine v črni barvi, katero lahko kombinirate z veliko številom barv keramike, salovca, granita....

 

Velik poudarek je tudi na podaljšanem ogrevanju z akumulacijo, z čistim steklom in čim manjšim onesnaževanjem okolja.

V ponudbi je nešteto kombinacij v obliki in barvi, velik asortiment moči.

Če imate željo po ogrevanju z ognjem boste pri nas sigurno dobili najboljšo izbiro.

Danske peči

Akumulacijske peči

Keramične peči