Kamini Golob Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » Austroflamm » TOPLOZRAČNI KAMINI » zaokroženi kamini

AUSTROFLAMM SERIJA ZAOKROŽEN

Zaokrožena  kurišča predstavljajo pomemben segment toplozračnih kurišč. Predvsem so za izdelavo rustikalnih oblik in zaokroženih linij. V tej seriji so modeli 45, 55, 65. Vsi so dobavljivi z oblogo iz keramike KERAMOTT, ki povečuje izkoristek, zmanjšuje emisije in povečuje sevanje. Imate na izbiro možnost stranskega odpiranja. Vse pa odlikuje velika zrakotesnost, kar jim omogoča za vgradnjo v prezračevane prostore.

Odlično se lahko kombinirajo z raznimi HMS sistemi (akumulacijo), kot tudi toplotnimi izmenjevalniki. Uporabljajo se lahko tudi za zaprte hipokavst sisteme, kar kaže na njihovo kvaliteto.

Z AUSTROFLAMM kurišči boste v vaš dom dobili eleganco in prestiž pri vseh linijah kot tudi pri detajlih. Vedno bo izražal presežek, ki ga pri ostalih ni. Čisto steklo in dober izkoristek pa vam bo pomagal pri uživanju v vašem domu.

AUSTROFLAMM  Toplota je naš cilj.

austroflamm 45x51/57kr
Podrobno
austroflamm 55x51/57kr
Podrobno
austroflamm 65x51/57kr
Podrobno

Zrakotesno kurišča primerna za nizko energijske ali pasivne hiše, z popolnim izgorevanjem, čistim steklom in majhnimi izpusti. Primerna za izdelavo mehkih zaokroženih in rustikalnih linij.