Kamini Golob Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » Austroflamm » TOPLOZRAČNI KAMINI » tunel kamini

 AUSTROFLAMM SERIJA TUNEL

Tunel kamini predstavljajo najbolj pomemben segment toplozračnih kurišč. V tej seriji so od osnovnih modelov 45KII, in 75KII in naprej do bolj prestižnih modelov kot so 75SII in 80SII. Vsi so dobavljivi z oblogo iz keramike KERAMOTT, ki povečuje izkoristek, zmanjšuje emisije in povečuje sevanje, zato je prestižna serija serijsko dvojno zastekljena. Imate na izbiro možnost stranskega odpiranja, kot tudi dvižnega. Vse pa odlikuje velika zrakotesnost, kar jim omogoča za vgradnjo v prezračevane prostore.

Odlično se lahko kombinirajo z raznimi HMS sistemi (akumulacijo), kot tudi toplotnimi izmenjevalniki. Uporabljajo se lahko tudi za zaprte hipokavst sisteme, kar kaže na njihovo kvaliteto.

Z AUSTROFLAMM kurišči boste v vaš dom dobili eleganco in prestiž pri vseh linijah kot tudi pri detajlih. Vedno bo izražal presežek, ki ga pri ostalih ni. Čisto steklo in dober izkoristek pa vam bo pomagal pri uživanju v vašem domu.

AUSTROFLAMM  Toplota je naš cilj.

austroflamm 45kII
Podrobno
austroflamm 75kII
Podrobno
austroflamm 75x39/51sII
Podrobno
austroflamm 80x64sII
Podrobno

Zrakotesno kurišča primerna za nizko energijske ali pasivne hiše, z popolnim izgorevanjem, čistim steklom in majhnimi izpusti.