Kamini Golob Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » Defro Home » Toplozračni kamini » KOTNI KAMINI

DEFRO HOME -kotni

Vsa kaminska kurišča so opremljena s kvalitetno keramično oblogo CERAMITON, ki da že na izgled eleganco, omogoča boljše izgorevanje, akumulacijo in zaščiti kovinske dele pred izpostavljanju previsokih temperatur. Vedno je na  izbiro v črni ali beli barvi. 

Pravilna in dobra razporeditev dovajanja izgorevalnega zraka mu omogoča kvalitetno in popolno izgorevanje in omogoča bolj čisto steklo.

Nastavljive noge mu omogočajo enostavno in natančno vgradnjo.

Dovod zraka spodaj, je zrakotesno pritrjen na dno kurišča in mu omogoča priklop iz vseh smeri.

Poseben dodatek pa so dekorativni okvirji vrat v treh oblikah in omogočajo enostavno in kvalitetno vgradnjo. Vedno pa tudi optično povečajo velikost kurišča in poenostavijo uporabo kamina.

INTRA

je serija vrhunskih kaminskih kurišč, ki se lahko uporabljajo v vseh izvedbah gradnje kaminov. Odlikuje ga litoželezna kapa, ki je primerna za uporabo tudi pri dodatnih izmenjevalnikih kot pri izdelavi klasičnih toplozračnih kaminih. Hladen ročaj v črni ali polirani izvedbi iz nerjavnega jekla mu omogoča enostavno in vedno hladno odpiranje. Steklo ima robove izvedene s potiskom, zato mu da tudi moderen izgled.

 

INTRA SLIM

kurišča so izdelan z namenom lažjega vgrajevanja na prostor z zmanjšano globino. Kurišča krasijo vsi dodatki serije INTRA le zardi prostora se je gus kupola spremenila v klasični priklop. Veliko uporabnost jim široka izvedba stekla in manjše kurišče ne dopušča prekomernega pregrevanja prostora. Še posebno so primerna za hiše z manjšo potrebo po toploti a ob veliki stekleni površini.

 

IMPULS

je serija, ki je obdržala vse tehnološke izboljšave, a z nekaterimi enostavnimi prijemi pocenila proizvodno. Največja razlika je v okviru vrat, ki je izdelan iz kovine. Manjše moči in velik izkoristek jim omogoča raznovrstno vgradnjo. Krasi ga tudi panoramski širok in nizek pogled na ogenj.

 

 

INTRA XSM BP/BL MINI
Podrobno
INTRA ME BP/BL
Podrobno
INTRA SM BP/BL MINI
Podrobno
INTRA SM BP/BL
Podrobno
INTRA SM BP-BL SLIM
Podrobno
INTRA ME BP-BL SLIM
Podrobno
INTRA XSM BP-BL G MINI
Podrobno
INTRA SM B SLIM G
Podrobno
IMPULS SM BP-BL
Podrobno
IMPULS ME BP-BL
Podrobno
INTRA SM BP-BL G MINI
Podrobno
INTRA SM BP-BL G
Podrobno
INTRA ME BP-BL G
Podrobno
INTRA ME B SLIM G
Podrobno

ROČAJ, ki je hladen v inoks ali črni izvedbi.

 

 CERAMITON keramična obloga kurišča.

 Detajli za boljšo uporabnost.