Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » Defro Home » Toplozračni kamini

TOPLOZRAČNI KAMINI

Toplozračni kamini so idealna izbira pri hitrem segrevanju prostorov.Visoka temperatura v  kurišču se prenaša na zunanjo površina kurišča in dimne cevi, ta pa se sprošča preko rešetk in obloge v prostor. Pogoj je, da je omogočen dovolj velik dovod in odvod zraka v kamin, ki je potreben za določeno moč kurišča. V tem primeru je možno ogrevanje tudi kakšnega dodatnega prostora ampak v danih zmožnostih.

V tej ponudbi imamo več tipov kurišč:

-serij PRIMA je izdelana v smeri bolj kvalitetnega in akumulacijskega načina ogrevanja. Najprej se prepozna z lito ali gus kupola in je primerna za šamotno obzidavo ali bau ploščami.Primerna je tudi za kamine z dodatnim izmenjevalnikom. Sestava je bolj masivna in kvalitetna.

    

-serija INTRA SLIM je posodobljena verzija serije PRIMA v smeri večje uporabnosti glede na zahteve arhitektov in oblikovalcev.  Največji poudarek je na zmanjšanju globine kurišča še bolj pa zmanjšanju globine vgradnje. Kamine INTRA SLIM s stranskim odpiranje lahko vgradite v globino 45cm in dvižne pod 55cm. S tem se mu zmanjša tudi moč a še vedno zadosti dobrim gorilnim lastnostim. 

 

-serija IMPACT je osnovna varianta kaminskih kurišč proizvajalca DEFRO HOME. To pomeni, da so kurišča primerna za osnovno toplozračno vgradnjo. Ni pa primerno za ogrevanje dodatnih izmenjevalnikov. Ima posebno oblikovan hladen ročaj in regulcija dotoka zraka, kurišče je obloženo z keramično oblogo CERAMITON.

 

 

-zrakotesno kurišče

-enostavna in cenovno ugodna

-5 let garancije

- EN norme in vsi certifikati