Kamini Golob Kamini, peči - Golob pečarstvo
Domov » Defro Home

Peči in kotli Defro Home

DEFRO HOME je Evropski proizvajalec, ki se ponaša z eno največjih ponudb sodobnih in okolju prijaznih peči in kotlov za centralno ogrevanje. Kamini in peči so sodobni dosežek tradicije, ki dopolnjuje celotno ponudbo ogrevanja. Ničesar ni prepuščeno naključju saj vsak element, ki je vgrajen preizkusijo kar v dveh lastnih laboratorijih in z doseženim lahko konkurirajo vsem najboljšim proizvajalcem na Evropskem trgu. Lasten razvojni laboratorij pa jim omogoča tudi nenehen razvoj in oblikovanje vseh ključnih elemntov kot je keramika kurišča CERAMITON, izdelava vedno hladnega ročaja in še veliko drugih rešitev.

Odlikuje jih tudi:

-5 let garancije na kurišče

-2 leti garancije na CERAMITON

-1 leto garancije na talno rešetko in deflektor.

   

TOPLOZRAČNI KAMINI 

Toplozračni kamini so idealna izbira pri hitrem segrevanju prostorov.Visoka temperatura v  kurišču se prenaša na zunanjo površina kurišča in dimne cevi, ta pa se sprošča preko rešetk in obloge v prostor. Pogoj je da je omogočen dovolj velik dovod in odvod zraka v kamin, ki je potreben za določeno moč kurišča. V tem primeru je možno ogrevanje tudi kakšnega dodatnega prostora ampak v danih zmožnostih.

    

KAMINSKE PEČI

so kompaktne kovinske osnove, ki jim zagotavlja kvalitetno in prostorno kurišče, obdano z keramično oblogo CARAMITON. Krasi jih sodobna in moderna oblika z kar nekaj estetskimi rešitvami. Ne potrebujejo veliko prostora, a jim moramo zagotoviti zunanji zrak za optimalno izgorevanje. Sam asortima je kar velik, čeprav je peči le nekaj. Ima več barvnih in tudi nekaj oblikovnih dodatkov, ki ponudi vsakemu svojo rešitev.